Aliff Aziz Gil4 Talak? Muat Na1k Tweet Nak Kahwin Semula Dengan Bella Astillah! – VIDEOVIRAL

0
505


Selepas melalui episod-episod getir dalam hidup apabila kantoi cur4ng dan akhirnya bercer4i dengan Bella Astillah, Aliff Aziz hari ini telah memuat naik tweet meluahkan rasa hatinya ingin kembali semula bersama bekas isteri.

Menerusi posting di Twitter, Aliff Aziz menulis doanya kepada Allah semoga disatukan semula jodohnya bersama Bella dan seandainya Bella bukan jodohnya, dia mohon wanita itu dijadikan jodohnya kembali. Aik gil4 talak ke pulak Aliff ni? 

Ya Allah satukanlah jodoh kami.
Seandainya dia bukan jodohku,
Jadikanlah aku jodohnya. ✨

— Aliff Aziz (@AliffAziz)

Posting ini telah mendapat respon positif daripada netizen yang rata-rata bersyukur kalau betul Aliff Aziz kali ni nak bertavbat. Banyak yang bagi kata semangat, tak kurang juga yang macam meny1ndir buat-buat tak faham dengan tweet tersebut.

“Belajar daripada kesalahan awak. Tetapkan fikiran untuk jangan ulangi kesalahan yang sama lagi. Mohon maaf kepada Allah” 

Boleh rujuk semula dalam tempoh 4 bulan

Apa-apapun, Bella yang sedang menjalani tempoh edah 3 kali suci iaitu bersamaan dengan 4 bulan selepas bercer4i dengan Aliff pada 16 Mei lepas masih ada tempoh untuk kembali merujuk semula sama ada dalam secara lafaz lisan atau perbuatan iaitu dengan melakukan hubungan suami-isteri.

Sebelum ini, Aliff juga ada berkongsi tentang rasa rindunya terhadap anak mereka iaitu Ayden Adrean yang berusia 2 tahun, manakala Bella pula kelihatan ceria menjalani kehidupan baru sebagai seorang ibu tunggal.

Meskipun perit, kita doakan yang baik-baiklah untuk mereka berdua.

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Video Viral

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @Layan Video

 

 

Sumber : LobakMerah





Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here