Ditemui Tiada Pakaian J4sad Wanita Kulit Putih Itu Sah N0ra Anne

0
182


Terbaru, M4y4tt yang ditemui petang tadi di kawasan berhampiran rakyat warga Ireland yang dilaporkan hilang telah disahkan oleh pihak berkuasa sebagai Nora Anne Quoirin, 15.

Tentang perkara tersebut telah dimaklumkan oleh Ketua Polis Negeri Sembilan, Datuk Mohamad Mat Yusop selepas keluarga mangsa telah datang untuk membuat pengecaman m4y4tt di Unit F0rens1k H0sp1tal Tuanku Ja’afar Seremban (HTJS).

Dari hasil pengecaman tersebut,

“Keluarga dibawa untuk pengecaman mayat dan mereka mengesahkan mayat itu adalah Nora Anne.” – Katanya.

Dijumpai tidak berpakaian

M4y4t Nora dilaporkan ditemui kira-kira 2.5 KM berhampiran resort tempat mereka sekeluarga menginap sejak hari pertama tiba di Seremban untuk bercuti.

Kondisi m4yat m4ngs4 semasa di temui adalah dalam keadaan tidak berpakaian dan dijumpai di kawasan lurah berhampiran anak sungai.

Terdahulu, pihak berkuasa memaklumkan bahawa menemui mayat seorang wanita berkulit putih oleh anggota cari dan menyelamat (S4R).

Nora yang dilaporkan hilang sejak 10 hari yang lalu telah menggemparkan rakyat Malaysia berikutan keadaan dirinya yang kelainan upaya (OKU). Sumber : Harian Metro

Terdahulu, “Kami menemui m4y4t wanita kulit putih. Bagaimanapun, kami tidak dapat mengesahkan lagi identiti m4y4tt itu.”

Operasi bagi mengesan Nora Anne sehingga semalam membabitkan 353 anggota, pasukan S4R terbesar setakat ini.

Remaja orang kurang upaya itu yang mengalami masalah pembelajaran itu tiba bersama keluarganya di Malaysia pada 3 Ogos untuk percutian dua minggu di negara ini.

Terdahulu, beberapa kenderaan Unit F0r3ns1k P0lis Diraja Malaysia (PDRM) dilihat masuk ke lokasi m4y4tt itu ditemui.

Keluarga kepada remaja berkenaan turut dilihat masuk ke lokasi penemuan m4y4tt berkenaan dengan menaiki kereta.

Sidang media berhubung penemuan itu akan diadakan petang nanti.

Apa Pendapat Anda Dah Baca?? Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih .Jom ke page Limau Madu Press untuk dapatkan lebih banyak cerita menarik dari kami.

Sumber: hmetro

Vdeo Penemuan

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here