Kan Ku Kejar Cinta Kamu Episod 11 Live Streaming

0
784
Kan Ku Kejar Cinta Kamu Episod 18
Kan Ku Kejar Cinta Kamu Episod 11 akan ditayangkan di kaca televisyen pada jam 10.00 malam di saluran Astro Ria. Ramai yang mengalir air mata apabila menonton Kan Ku Kejar Cinta Kamu episod 9 pada malam semalam. Drama bersiri yang diarahkan oleh Yusry Abd Halim sebagai sutradara, telah mula bersiaran hingga ke episod 11. Kan Ku Kejar Cinta Kamu Episod 11 ini adalah hasil buah tangan novelis cinta yang bukan clan-calang orangnya. Beliau adalah Fauziah Ashari  ia adaptasi dari novelnya yang mengkentengahkan judul yang sama iaitu Kan Ku Kejar Cinta Kamu.

Kan Ku Kejar Cintamu Episod 11

Kan Ku Kejar CInta Kamu

Barisan Bintang yang menjayakan Kan Ku Kejar Cinta Kamu Episod 11

Drama ini telah digarap dengan baik oleh Yusri KRU. Dengan dibantu oleh gandingan mantap beberapa bintang popular yang menjayakan drama Kan Ku Kejar Cinta Kamu Episod 11 ini yang ditayangkan dalam slot Megadrama.

Antara bintang terkenal di Malaysia ini adalah aktor kacak Fendy Bakry . Beliau dibantu pula oleh pelakon wanita yang cukup jelita iaitu Amyra Rosli sebagai teraju utama drama ini. Hasilnya drama telah berjaya menyentuh hati para penonton yang menyaksikan drama bersiri ini.

Drama bersiri ini turut dibantu oleh barisan pelakon lain yang tidak kurang juga hebatnya iaitu pelakon terkenal Hafidz Roshdi,  Mia Nasir, Dalimawati, Syamim Farid dan pelakon-pelakon lain.

Berdasarkan tinjauan yang dilakukan dalam media sosial Twitter, ramai netizen pada masa ini telah mula jatuh hati dengan drama bersiri ini walaupun drama ini masih baru dipersembahkan di layar kaca tv.

Pengarang novel ini, Fauziah memang telah terkenal sebagai novelis yang prolifik melalui beberapa karaya novel hebat seperti Ombak Rindu yang telahpun diadaptasikan dan meletup apabila dibawa ke layar perak pada tahun 2011 lalu.

Saksikan Kan Kukejar Cinta Kamu Episod 11 secara LIVE pada setiap hari Isnin sehingga hari Khamis, pukul 10 malam di saluran Astro Ria (104) dan Ria HD (123).

Selain itu netizen juga boleh menggunakan hashtag #KanKukejarCintaKamu di media sosial untuk mendapatkan informasi terkini berkaitan dengan drama bersiri ini.

Saksikan Kan Ku Kejar Cinta Kamu Episod 11 di bawah 

Jangan lupa saksikan bersama dengan pasangan masing-masing malam ini di sini dalam drama Kan Kukejar Cinta kamu episod 11.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here