“Terima kasih papa Oman…” – Anak angkat Abby sakit, Norman gigih tolong bawa ke klinik

0
83
Oh My Media


Umum sedia maklum, Abby Abadi dan suaminya kini memiliki dua orang anak angkat, diberi nama Daiyan dan Dayana, yang dijaga sejak kedua-duanya baru dilahirkan.

Namun baru-baru, pasangan itu terpaksa meninggalkan anak-anak angkatnya seketika atas urusan kerja, dijadikan cerita kebetulan pula salah seorang anak angkat mereka, Dayana, jatuh sakit.

Justeru, Abby telah meminta pertolongan daripada Norman untuk membawa dan menemani Dayana ke klinik, bagi mendapatkan rawatan.

Menerusi muat naik di Instagram, pelakon Gerak-Gerak Khas itu, dilihat Norman sangat senang hati membantu Abby, malah Dayana juga dilihat sangat manja dengannya.

Jelas Abby di dalam kapsyennya, dia amat berterima kasih dan menghargai pertolongan daripada Norman , yang telah sudi memjaga Dayana sepanjang ketiadaan dia dan suami.

Melihat erat dan harmoninya hubungan kekeluargaan yang diterapkan oleh Norman dan Abby, rata-rata netizen berasa kagum malah memuji sikap tolong-menolong di antara mereka.

Walaupun berlaku sejarah hitam di antara mereka, namun perasaan dendam dan marah sudah lama pudar dan kini lebih selesa hidup sebagai satu keluarga yang penuh dengan rasa kasih-sayang.

Sumber : Abby Abadi 

Komen

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here