100 kerja kosong di pasar raya milik Ebit Lew

0
13431


Pendakwah terkenal, ustaz Ebit Lew menawarkan 100 pekerjaan kepada rakyat Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di 10 cawangan pasar raya miliknya Elews Mart di sekitar Lembah Klang.

Pasar raya yang akan dibuka pertengahan bulan depan itu menawarkan jawatan seperti pengurus, penolong pengurus, pegawai pemasaran, penyelia dan kakitangan peruncitan bagi setiap cawangan tersebut.

Perkara tersebut dikongsi di Facebook dan mengumumkan lokasi cawangan iaitu di Bandar Baru Bangi, Kajang, Cyberjaya, Subang Perdana, Sungai Buloh, Prima Sri Gombak, Gombak Traders, Shah Alam, Damansara dan Balakong Cheras.

Doakan yer…Elews Mart membuka peluang pekerjaan untuk 100 orang. Siapa berminat untuk bersama ElewsMart untuk…

Posted by Ebit Lew on Tuesday, June 23, 2020

Siapa berminat bagi mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan, mereka boleh memohon dengan menghantar resume ke [email protected] untuk diteliti oleh pihak pengurusannya.

Posting berkenaan menerima pelbagai reaksi netizen yang kebanyakan memberi cadangan supaya beliau membuka cawangan di negeri lain pula.

Ini kerana rata-rata mereka turut berhasrat ingin membeli-belah di pasar raya tersebut selain membuka peluang pekerjaan bagi golongan menganggur.

Sumber : Ebit Lew

Source link