“Allah jawab doa aku.” – Ummi Hafilda Lega video panas mirip Azmin Ali terbongkar

0
1488


Ummi Hafilda Lega video panas mirip Azmin Ali terbongkar | Tularnya video hubungan intim sejenis yang dikatakan melibatkan seorang menteri hari ini telah menimbulkan banyak spekulasi. Pelbagai pandangan telah dikemukakan oleh orang ramai. mengenai hal tersebut.

Sehubungan itu pada pagi tadi, seorang lelaki telah tampil dan bersumpah dalam satu sidang video khas seolah-olah pengumuman tarikh Hari Raya bagi menjelaskan dan membuat pengakuan bahawa beliau adalah orang yang terlibat dalam video seks sejenis tersebut

Lelaki tersebut adalah Haziq Aziz yang merupakan setiausaha sulit kanan kepada seorang timbalan menteri.

Menurut beliau lelaki yang bersamanya dalam video yang menjijikkan itu adalah Azmin Ali iaitu menteri kabinet Malaysia. Oleh hal yang demikian, Azmin Ali dikecam teruk oleh netizen serta ahli keluarganya sendiri.

Ummi Hafilda Lega video panas mirip Azmin Ali terbongkar

 

Luahan Ummi Hafilda dalam status Facebooknya.

Salah seorang yang mengecam Azmin Ali adalah adiknya sendiri iaitu Ummi Hafilda Ali. Beliau mendakwa akhirnya doanya telah dimakbulkan pada hari ini setelah begitu lama menyimpan rahsia abangnya itu.

Ummi Hafilda Lega video panas mirip Azmin Ali terbongkar

Ummi Hafilda turut meminta agar pihak berkuasa menjalankan tugas sebaiknya supaya membongkar segala kegiatan yang didakwa dilakukan oleh Azmin Ali.

Ummi Hafilda Lega video panas mirip Azmin Ali terbongkar

Ummi Hafilda juga rasa bersyukur kerana setelah berpuluh tahun akhirnya nasib dirinya telah terbela setelah difitnah sebegitu lama.

Walaupun kesahihan video yang tular itu belum dapat dipastikan lagi, tetapi luahannya itu telah menimbulkan spekulasi baru mengenai hubungan di antara mereka sekeluarga.

Melalui Status Ummi Hafilda tersebut, ribuan komen daripada netizen yang kebanyakannya  hanya menantikan tindakan seterusnya daripada pihak yang terlibat.

Sumber : Ummi Hafilda Ali

 

Komen

Source link