Anak Jenis Binatang!! Nama je belajar Kolej Universiti Islam .. Ajaran Islam tak Ikut

0
381

Sungguh tak disangka rupanya ada lagi manusia yang menyusahkan ibu dan ayahnya. anak jenis binatang Anak Jenis Binatang‼️ baca dan tolong viral sampai kau sedar apa sebenarnya y kau da buat. Ini tindakan aku sebagai manusia. Malu??.. Mari hadap..

Anak tak mengenang budi Luluh hati mak ayah

Awal cerita, sepasang penunggang skuter dengan umur lebih separuh abad y x dikenali membawa kami penunggang lain x kenal siapa utk sama2 kongsi cerita.

 

Sumpah celaka. Mak bapak kau ride skuter cabuk tu dari pt besar Batu Pahat ke kolej KUIS Selangor jam 3 ptg berpanas semata untuk hantar laptop y kau mintak. Bila smpai KUIS cari x kau x jumpa, dia call kau, kau mnx mak bapak letak laptop y kau minx tu dekat jaga je?????… Kau x nak ke jmpa mak bapak kau pompuan bodo….kau sedar x mak kau bawak moto tu dgn bapak kau y berkantung usus kat luar semata nak tunai kan apa y kau nak.. Atleast jmpa la puaka…….

 

And this happened…nice job pada brader2 2 roda y jmpa pasangan ni jam 8pm kat jejantas ayer keroh n follow smpai ke rnr tangkak..utk refuel n rehat sekejap… Cuaca hujan n basah kuyup.. Kitorang follow smpai ke rumah..bloodbrother highway… Respect.. And salute…

Aku xde nak kalis2 lg ni…. Shahira pelajar KUIS Selangor n satu lg watak bernama Su… Korang dua ni x kan lepas bodoh2 mcm tu je…. Tolong pihak kolej ambik tindakan atas mereka bdua ni…. Cerita penuh boleh direct dgn aq apa y senanye jd…segala cerita, rumah, sikap, gambar, screenshot perbualan kau dgn mak kau. Aq ada. Aib kau aq masih simpan lg..

Balik kg cium sujud kaki mak bapak kau mintak maaf sebelum kau x diterima Bumi. Anak derhaka pun x mcm kau. Insaf n taubat x pernah terlambat… Tgok muka mak bapak kau n sedar la pokemakkkkkkk….

Peringatan utk diri sendiri. Semoga semua nya akan kembali baik.

kredit: Zainur Rahman

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here