Cari Ini Orang!! Apek Tibai Rider Foodpanda Wanita, kini diburu

Baru-baru ini berlegar-legar di laman sosial media, mengenai video didakwa seorang lelaki telah mengasari penghantar makanan Foodpanda wanita. Terdapat dua video yang tular, video pertama memaparkan rakaman CCTV, menunjukkan lelaki terbabit dilihat beberapa kali menendang...

Syabas!! Jabatan Imigresen Bertindak Serbu Ratusan Pendatang Tanpa Izin di Pasar Borong Selayang

Jabatan Imigresen hari ini membuat serbuan di sekitar Pasar Borong Kuala Lumpur yang juga dikenali sebagai Pasar Borong Selayang. Serbuan dilakukan bermula 9.00 pagi dengan turut disertai Polis Diraja Malaysia (PDRM), Angkatan Tentera Malaysia (ATM)...

Rupanya kes ini berlaku di JB – Pelajar dirotan sebab gelar cikgunya ‘pondan’, buat...

Semalam, viral klip video seorang guru dimarahi oleh ibu kepada seorang pelajar perempuan kerana berang anaknya dirotan sehingga berbirat di lengan dan kaki.L JABATAN Pendidikan Negeri (JPN) Johor mengesahkan video tular menunjukkan seorang wanita berang...

Wanita berstatus isteri orang, nyaris dirogol jiran sebelah rumah

Seorang wanita bergelar isteri nyaris menjadi mangsa rogol seorang lelaki yang merupakan jirannya sendiri, yang bertindak memanjat bumbung rumah mangsa di Pongsu Seribu di Kepala Batas petang semalam. Menerusi laporan Sinar Harian, wanita berusia 25...

Pening Rosyam Nor ..Shooting dah separuh jalan, Farid Kamil Pulak Kena penjara 13...

KUALA LUMPUR: Penerbit Suhan Movies & Trading, Datuk Rosyam Nor tidak berhasrat menggantikan watak dibawa Datuk Farid Kamil dalam projek drama belum berjudul yang tertangguh akibat COVI1D-19 dan perkembangan terkini membabitkan aktor itu yang...

“Ramai Beli Full Version 35 Minit” – Netizen Dedah Video Lucah Mirip Zul Ariffin...

Selepas pelakon Zul Ariffin mendedahkan video lucah mirip dirinya yang tular sejak semalam di Twitter adalah bukan dirinya dan mengakui dirinya salah seorang mangsa aplikasi deepfake, timbul pula cerita terbaru daripada netizen. BACA : “Saya...

Kenangkan Kawan2. Apek Kurang Ajar Terlepas. Akak Food Panda Tak jadi Buat Report...

Sejak semalam, heboh di media sosial berkenaan isu seorang lelaki berbangsa Cina, bertindak memukul wanita yang merupakan penghantar makanan Foodpanda dalam kejadian di Bandar Puteri Puchong, di Serdang, mencetuskan kemarahan netizen. Berdasarkan laporan Harian Metro,...

Baru habis kes Cikgu Pondan, timbul pulak Kes Cikgu Muda Tumbuk Anak Murid

Insiden “guru pondan” di sebuah sekolah di Iskandar Puteri berjaya diselesaikan dengan baik. Itu pun baharu hari ini dilapor diselesaikan, kini timbul pula kes “pelajar ke***g, cikgu babi” sehingga menyebabkan pelajar ditumbuk bertubi-tubi guru. Memetik...

Jangan Sesekali Bergurau Main Kepala, Nurse Kongsi Kesan Buruk Ramai Yang Masih Belum Tahu

Artikel ini diolah & diterbitkan ke Siakap Keli dengan kebenaran dari sumber asal. Baru-baru ini tular kes buli melibatkan beberapa remaja di mana seorang pelajar lelaki dipukul oleh rakan-rakannya sehingga cedera. Dalam video berdurasi 35 saat...

Orang kampung bakar kereta pemandu mabuk langgar 2 beradik kaki hancur

Kes kemalangan jalan raya melibatkan pemandu mabuk dilihat kembali menjadi-jadi. Lebih menyedihkan, kebanyakan mangsa yang dilanggar oleh golongan ini sering kali dilihat berada dalam parah dan kritikal. Semalam dilaporkan, terdapat seorang pemandu wanita yang memandu...

Popular Post

Baru Berapa Bulan dalam Youtube, Sugu Pavithra akhirnya dapat beli rumah baru

Siapa lagi tidak kenal dengan pasangan Youtuber Sugu Pavithra, dek kerana memaparkan gaya video yang bersahaja dan menggunakan bahasa Melayu telah berjaya menarik minat...

Viral video tak senonoh awek ‘kastam’ terlampau

Memalukan! Namun apakan daya klip video yang menunjukkan aksi melampau seorang wanita memakai pakaian seragam agensi kerajaan telah viral di media sosial.  Klip video...

Sempat acu pisau di leher tebusan, perompak Maybank usia 19 tahun mati ditembak

Hari ini suasana di Maybank Air Tawar 5, Kota Tinggi, bertukar cemas selepas berlaku kejadian rompakan dengan senjata dan tebusan. Menuruy saksi, Nurul Izzati Kamali,...

Isteri sediakan nasi goreng semalam waktu sahur, terus aku sepak meja. Dia tahu aku...

Salam min, harini aku berbuka sorang2, aku tapau kat luar je, aku pening rumah aku bersep4h, singki berantakan, baju aku dah bertimbun. Rumah aku...

Pavithra Terkejut YouTube bayar RM 8700.00, sepuluh kali ganda gaji suami dia.

” Saya hanya ingin membantu suami yang hanya bekerja di ladang, dia memperoleh pendapatan RM1,000 sebulan. ” Jika ditolak komitmen bulanan kami hanya mempunyai kurang...