Bercinta Dengan Lelaki Muda Dua Tahun, Nonny Tenang Hadapi Kec4man – ViWanita

Pelakon Nonny Nadirah,30, meluahkan rasa di Instagramnya apabila ada segelintir pihak yang mulai mengec4m seolah-olah mahu menjatuhkan semangat dirinya ketika sedang menikmati saat bahagia. Nonny yang lahir menerusi program realiti Akademi Fantasia, sebelum ini...

Pemandu mabuk bawa kereta lawan arus, maut kemalangan

Seorang lelaki yang dipercayai mabuk, maut setelah terlibat dalam kemalangan akibat memandu melawan arus di susur Lebuhraya Elite ke Lebuhraya Baru Lembah Klang menghala ke Subang, 2.30 pagi tadi.Ketua Jabatan Siasatan dan Penguatkuasaan Trafik (JSPT) Selangor...

Kongsi Foto Kekasih Hati, Kak Girl Temui Cinta Baru – ViWanita

Personaliti media sosial Nur Amira Maslan atau lebih dikenali sebagai Kak Girl mencuri perhatian wargamaya apabila berkongsi foto terbaru bersama kekasih hati yang dikenali sebagai Osman Ali.  Menerusi laman sosial Instagram, Kak Girl, 32, ...

Netizen Terkejut Lihat Permainan ‘Snakes And Ledders’ Yang Dirakam “Ini Baru Real..” – ViWanita

Posted By: ViWanita Press July 4, 2020   Nampaknya, permainan Snakes and Ladders masih sahaja menjadi antara pilihan netizen untuk mengisi masa lapang mereka dan tentu sahaja bermain permainan ini lebih menyeronokkan bersama rakan atau ahli...

Jadi anak yatim di usia 9 tahun, Sherry pertama kali menangis masa ‘live’ cerita...

Sering dilihat sebagai seseorang yang sangat fun, di wajahnya tidak pernah lokek dengan senyuman dan gelak tawa, boleh dikatakan memang nampak happy selalu, itulah dia pengacara dan bintang komedi, Sherry Al-Hadad.Namun, siapa sangka disebalik...

Anak Perempuan To’Ki ‘Buka Mulut’ Ded4h Sesuatu Sekaligus Jawab Teguran Netizen – ViWanita

  Kisah penyanyi, To’Ki yang kini tinggal dalam keadaan serba kekurangan mula menjadi topik hangat selepas beberapa media mula melaporkan keadaan semasa beliau yang kini menetap di sebuah pondok usang. Dengan ramai yang bersimpati terhadap...

Lin Dan sah gantung raket lepas setahun Lee Chong Wei bersara dari badminton

Selepas setahun pemain badminton Malaysia, Datuk Wira Lee Chong Wei mengumumkan persaraannya dalam arena badminton, hari ini kita dimaklumkan pula seteru utama beliau, Lin Dan dari China telah mengikut jejak langkahnya.Menerusi laporan daripada...

Beri jajan & layan macam anak, abang polis jadi hero tenangkan kanak2 sesat

Dalam laporan daripada Polis Daerah Tawau, seorang kanak-kanak perempuan berusia lingkungan enam tahun ditemui orang awam selepas ‘terpisah’ dengan ibu bapanya ketika keluar dari rumahnya.Kanak-kanak itu bernasib baik apabila ditemui orang awam dan...

“Tiba2 dia menangis…” – Lelaki ini terkilan tak lepas masuk masjid

Tiga bulan umat Islam menahan kerinduan mahu melaksanakan solat secara berjemaah di masjid, apabila kebenaran dibuka memang ramai jemaah bersemangat mahu ke rumah Allah.Namun, dalam membendung penularan Covid-19, meskipun sudah ada kebenaran solat...

Terus berbakti, Ebit Lew sedia khidmat van jenazah & ambulans percuma

Menerusi laman sosial Ustaz Ebit Lew semalam, beliau telah membeli dua buah van bagi kegunaan perkhidmatan percuma. Satu van untuk digunakan bagi tujuan membawa jenazah manakala sebuah lagi untuk dijadikan ambulans.Kedua-dua van tersebut...

Popular Post

Baru Berapa Bulan dalam Youtube, Sugu Pavithra akhirnya dapat beli rumah baru

Siapa lagi tidak kenal dengan pasangan Youtuber Sugu Pavithra, dek kerana memaparkan gaya video yang bersahaja dan menggunakan bahasa Melayu telah berjaya menarik minat...

Viral video tak senonoh awek ‘kastam’ terlampau

Memalukan! Namun apakan daya klip video yang menunjukkan aksi melampau seorang wanita memakai pakaian seragam agensi kerajaan telah viral di media sosial.  Klip video...

Sempat acu pisau di leher tebusan, perompak Maybank usia 19 tahun mati ditembak

Hari ini suasana di Maybank Air Tawar 5, Kota Tinggi, bertukar cemas selepas berlaku kejadian rompakan dengan senjata dan tebusan. Menuruy saksi, Nurul Izzati Kamali,...

Isteri sediakan nasi goreng semalam waktu sahur, terus aku sepak meja. Dia tahu aku...

Salam min, harini aku berbuka sorang2, aku tapau kat luar je, aku pening rumah aku bersep4h, singki berantakan, baju aku dah bertimbun. Rumah aku...

Pavithra Terkejut YouTube bayar RM 8700.00, sepuluh kali ganda gaji suami dia.

” Saya hanya ingin membantu suami yang hanya bekerja di ladang, dia memperoleh pendapatan RM1,000 sebulan. ” Jika ditolak komitmen bulanan kami hanya mempunyai kurang...