Warganet Dedah Bayaran Artis/Influencer Malaysia Yang Ramai Tak Tahu!- “Mohon PM Jangan Layan” – ViWanita

0
162


Lepas pengumuman pakej rangsangan ekonomi prihatin oleh Perdana Menteri, ramai pihak menarik nafas lega dengan bantuan daripada kerajaan.

Namun tak lama lepas itu, ada beberapa selebriti mula bersuara, yang sepatutnya mereka turut mendapat inisiatif daripada pakej tersebut, kerana mereka telah banyak berjasa kepada negara.

Bagaimanapun netizen melihat tindakan tersebut sebagai ‘melebih’ kerana pendapatan mereka sudah cukup tinggi jika dibandingkan dengan golongan lain yang lebih susah dah memerlukan.

So, bermula daripada kes itu pelbagai ‘penyelidikan’ dilakukan warganet sehingga keluarlah senarai jumlah bayaran dan pendapatan diperoleh golongan artis dan influencer seperti yang dikongsikan di twitter ini.

Dibawah merupakan senarai bayaran yang diterima artis/influencer mengikut perkongsian di laman twitter ini….wallahualam

Belum habis lagi, korang tengok senarai bawah ni lagi…

Bagaimanapun kesahihan perkara ini, penulis pun tak dapat nak pastikan.

Cuma bila ada perkongsian sebegini, ia membuatkan netizen kecewa dengan permintaan ‘sesetengah’ artis terhadap pakej rangsangan ekonomi tersebut.

Apa-apa pun terpulang pada pandangan peribadi masing-masing kan!

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Sumber : LobakMerah via Slamber Media

 

 

 

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Viwanita

Like Page Kami Juga Di Facebook Viwanita





Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here